Webhotel

Sådan får du nemt din hjemmeside på nettet

Et Webhotel er det oplagt valg for dig der enten allerede har udarbejdet en hjemmeside, ønsker at 5programmere den fra bunden i PHP eller ASP.NET eller blot benytte et af de mange gratis populære opensource systemer.

 

Opensource

Der findes et enorm udvalg af opensource løsning som du 7nemt kan installere på dit webhotel (kræver Standard, Prof. eller Webløsning) vha. DanDomain OneClick installer. Vælg bl.a. mellem Joomla, WordPress, Drupal…

Dynamisk hjemmeside med PHP

Det er vigtigt at du er bekendt med sikkerheden for din platforme. Eksempelvis er DanDomain de første i norden til at tilbyde en ordentlig og sikker løsning med Safe_mode=off. Mange opensource systemer forudsætter safe_mode=off for at fungere optimalt.

Dynamisk hjemmeside med ASP.NET

DanDomains webhoteller understøtter altid seneste version af Microsoft ASP.NET framework. Du vælger selv om du vil køre version 1.1, 2.0 eller 4.0

En professionel platform

I modsætning til mange andre konkurrenter tilbyder DanDomain en fuld redundant platform. Det betyder med andre ord, at hvis noget hardware går i stykker, så har vi automatisk noget andet der tager over. Dermed mindskes risikoen for at din hjemmeside ikke er tilgængelig.

6

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *