Design – Indret din butik så den passer til dig

Mange shopsystemer giver dig mulighed for enten at vælge en standardskabelon eller lave dit eget design. Med vores webshop kan du begge dele.

Kom hurtigt i gang

Vores webshop giver dig mulighed for at vælge mellem et udvalg af standardskabeloner. Du kan let ændre farver eller logo uden at være nørd eller webdesigner. Du kan også redigere standardtekster, knapper og layout på samme måde.

En udfordring for din kreativitet
Har du en webdesigner i maven eller nyder du at udfolde dine tekniske og kreative evner, er vores webshop også det rette valg for dig. Med avanceret designer får du bl.a. adgang at redigere shoppens elementer frit og placere og designe tingene som du lyster.

Professionel opbakning
En tredje mulighed i forhold til butiksindretningen er at få professionel assistance.Ved at vælge en af vores designpartnere har du sikkerhed for at få professionel hjælp fra udviklere og designere, der kender shopsystemet og har demonstreret deres evner i praksis. Derudover har vi løbende kampagner, hvor udvalgte designpartnere giver dig mulighed for at få hjælp til både design og opsætning.

Ét design – mange muligheder
Vil du gerne sælge dine varer og ydelser i udlandet behøver du ikke lave forskellige shops. Vi har gjort det nemt at genbruge designelementer fra et land til et andet, og genbruge billeder, produktinfo og andre materialer på tværs af dine e-butikker. Uden at du mister muligheden for at ændre elementerne. Shoppen leveres desuden med en lang række internationale tekster til bl.a. knapper og betalingscheck-out.

Design til alle enheder
12% af danskerne e-handler via deres mobiltelefon. Derfor har vi selvfølgelig også gjort det nemt at lave et butiksvindue, der passer i størrelsen til de små skærme. Alt sammen uden at du skal ændre i produkttekster eller billeder. Har du vores mobilmodul er de mobile kunder kun få klik væk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *