Marketing

Fortæl dine kunder du eksisterer

Det er desværre ikke nok at lave en flot e-forretning, det er også nødvendigt at dine kunder og Google ved du eksisterer, så de kan finde din forretning eller bliver husket på at de skal komme forbi med jævne mellemrum.

421Søgemaskinernes ven
Søgemaskineoptimering (SEO) er vigtigt for alle shopejere. Eksisterer din butik ikke på Google eksisterer den stort set ikke. Vi har i udviklingen af vores webshop, gjort meget for at Google og andre søgemaskiner lettere kan finde dine varer og placerer dem højest muligt. Faktisk er vi i løbende dialog med nogle af branchens absolut bedste eksperter på området, for at sikre os at vi har gjort alt hvad vi kunne for at hjælpe vores butiksejere til at blive synlige på nettet.

En værktøjskasse til søgemaskiner
Udover den automatiserede del af søgemaskineoptimeringen har vi indbygget værktøjer forskellige steder i administrationsområdet, så du f.eks. kan se hvilke ord dine kunder bruger internt i shoppen til at finde produkter, eller omdirigere fra et gammelt produkt til et nyt uden at miste søgemaskinestatus. Du har selvfølgelig også mulighed for at designe specifikke søgemaskinevenlige tekster til dine produkter, eller lade dine kunder bedømme produkterne, som så optræder på google. Sidst men ikke mindst er webshoppen fuldt integreret til Google Analytics, så du også kan bruge søgemaskinens egne værktøjer til at gøre din shop mere attraktiv .

En ven i nøden
Skulle du få brug for hjælp til at komme i gang med søgemaskineoptimering eller vil du gerne vide, hvordan du kommer endnu længere, har vi allieret os med en række seriøse virksomheder, som har det sort bælte i at bringe e-butikker baseret på vores shopsystem øverst i søgemaskinerne. De har alle bevist resultater og vi har kontrolleret at deres kunder har været glade og tilfredse. Læs mere under partnere.

Der er også andet i verden end søgemaskiner
Markedsføring via søgemaskiner er ikke det eneste der kan give flere kunder i din forretning. Vores webshop er bygget med henblik på integration med vores mailliste og SMS gateway, så du over tid kan opbygge og kommunikere med en trofast skare af kunder. Nyhedsbreve er faktisk langt mere effektive end de fleste tror – så længe de kommer fra en butik, som kunderne sætter pris på.

Rabatter og tilbud
Har du et rigtigt godt tilbud eller vil du gerne forkæle dine mest loyale kunder med rabatter kan det let lade sig gøre. Det kræver kun et klik at gøre et produkt til en tilbudsvare. Du kan også vælge at rabatter eller nyheder kun skal gælde en specifik periode, så du får den rigtige timing i dine tilbud og kampagner.

Markedsføring i den virkelige verden
Har du også en fysisk butik hvor du reklamerer for salg i netbutikken eller vil du gerne lave reklame i den lokale ugeavis, så er det vigtigt at dine kunder let kan finde frem til de produkter du reklamerer for. Også når de ikke står på forsiden. Læs mere på: ”webhop.dk/lfjrucf/#iytqsglk/havemoebel/produkt?=stole?%&/()(/&” virker bare ikke i annonceringssammenhæng. Derfor kan du lave letforståelige webadresser til dine produkter, samtidig med at du kan udskrive QR-koder til brug i markedsføring udenfor internettets trygge rammer.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *