Udtalelser

http://www.firstclients.dk

FirstClients Kontorhotel har gennem længere tid benyttet sig af DanDomains services og de endelige produkter har altid været yderst tilfredsstillende. Vi har altid oplevet en god service og imødekommenhed, og vil ikke tøve med at anbefale DanDomain til andre som skulle bruge deres ydelser.

Med venlig hilsen
Lauge Martin Møller
Operations Manager

 

http://www.selv-tillid.dk

Vi har benyttet DanDomain i mange år og har altid været rigtig godt tilfredse. Stabiliteten har gennem årerne været helt i top og det har servicen også. Hjemmesiderne fungerer upåklageligt, mailen har der kun været problemer med en enkelt gang, og det blev rettet med det samme vi henvendte os. Vi har fået svar på alle spørgsmål indenfor ½ – få timer, og altid i en venlig og tålmodig tone. Vi kan varmt anbefale DanDomain.

Med venlig hilsen
Connie Kragelund
par- og psykoterapeut
stresscoach, cand.med.vet.

 

http://www.pharma-job.dk

“Pharma-Job har siden 2003 benyttet DanDomain til registrering af domæner, webhoteller og mailservere. Vi valgte dengang DanDomain da de kunne tilbyde den højeste sikkerhed og stabilitet på deres produkter. Det mener vi stadig er tilfældet. Men deres største force er efter vores mening den gode personlige support – af mennesker der virkelig er interesseret i at hjælpe med at løse selv de mest banale problemer. Også selvom problemerne ikke er relateret til DanDomain. Vi kan bestemt anbefale DanDomain hvis du ønsker høj kvalitet og god support sammen med systemer der bare fungerer.”

Med venlig hilsen

Jan Thomsen
Direktør
Pharma-Job

 

http://fladbrokro.dk

På Fladbro Kro er vi glade for, at bruge DanDomain, specielt fordi de er en professionel samarbejdspartner, med utrolig høj stabilitet og service niveau. Vi har flere gange haft behov for hjælp i weekenderne da vi driver restaurant virksomhed, hvor det ikke har været noget problem at få kvalificeret hjælp uden meget ventetid.

Med venlig hilsen

Jonna Hvas
Fladbro kro www.fladbrokro.dk
fladbro-vin.dk

http://www.1001hal.dk

Vi har været tilfredse kunder hos DanDomain igennem mange år og vi har aldrig overvejet at skifte leverandør. Vores webhotel har fungeret meget stabilt og de gange jeg har brugt supporten har jeg fået mere omfattende assistance end jeg kunne håbe på. Absolut den bedste support jeg nogensinde har oplevet! DanDomain har mine bedste anbefalinger!

Mvh.
Matias Bjerre
1001Hal
Whatever Booking & Events
www.1001hal.dk

 

http://www.Grillguru.dk

Grillguru.dk er danmarks største grillforum med mere end 300.000 hits dagligt og 2500 unikke brugere. “Grillguru.dk afvikles idag fra Dandomains php-webhotel, som vi har været rigtig glade for. Serverne kører hurtigt selvom vi belaster vores forum maksimalt med de mere end 95.000 indlæg og over 40.000 billeder. I starten lå vi hos en anden udbyder hvor vi betalte noget mindre om måneden. Men skiftet til DanDomain holdt op mod den beskedne merpris har vi på intet tidspunkt fortrudt! DanDomain har en fantastisk kundeservice og er en utrolig driftsikker løsning. DanDomain får ubetinget vores anbefaling pga den professionelle indstilling til webhosting.” Grillgurus brugere kunne mærke markant forskel fra første sekundt vi satte strøm til vores serverløsning hos DanDomain.

Mvh.
Johnny Larsen

http://www.bodylab.dk
DanDomain’s shopløsning er yderst stabil og meget brugervenlig – både for kunden samt administratoren af shoppen. Derudover yder DanDomain en upåklagelig kundeservice og har nogle meget korte reaktionstider – også uden for åbningstid hvis man mailer dem. Når man bruger sin shop-løsning til professionel brug er det vigtigt at vide at firmaet bagved er 100 % kompetent.

http://www.trenddog.dk
Jeg kan helt sikkert anbefale DanDomain som shopløsning. I de 1½ år vi har haft vores shop hos DanDomain har vi på intet tidspunkt oplevet nedbrud eller andre fejl og mangler i systemet. Det fungerer upåklageligt 24-7. Som selvstændig med webshop er det vigtigt, at man kan stole på teknikken samt at shoppen er nem at administrere i det daglige. Det synes vi DanDomain leverer 100%

http://www.powerphoto.dk
DanDomain webshop er en kanon løsning. Den er enkel at administrere, samtidig med, at der er masser af muligheder. Den er bygget op på en måde, så den passer til vores behov, alt det vi kan ønske, er egentlig at finde.. Den er gennemført godt lavet ! Yderligere har vi fornyligt ændret design og opdateret til en nyere version, og her har DanDomain kundeservice været en god og hurtig hjælp. Vi har hos Power Photo kun godt at sige om DanDomain.

http://www.olgasoldeboern.dk
Vi har været ovenud tilfredse med DanDomain – jeg aldrig oplevet andet en meget hurtig service døgnet rundt, hvis vi har haft problemer/spørgsmål til support. Selve opbygningen af shoppen er let at gå til selv med et “normalt” kendskab til teknik og edb, og jeg synes, at vi har fået en “individuel” shop med vores eget look. Vi har anbefalet DanDomain til andre og er glade og tilfredes med vores løsning.

http://www.playmotown.dk
Vi har nu igennem nogle år haft glæde af DanDomains shopløsning til vores internetbutik. En afgørende faktor er, at vores shop altid er online og løsningen er opdateret med de nyeste funktioner, som findes på markedet. Med mange løbende opdateringer får du fuld valuta for pengene. Vi startede med en standardshop, hvilket gjorde startinvesteringen minimal og vi kunne derfor afsætte en større del af budgettet til markedsføring. DanDomains shopløsning er efter vores mening ganske enkelt fremragende, brugervenlig og let for kunderne at benytte.

http://www.printerpatroner.dk
Vi har webshop hos DanDomain http://www.printerpatroner.dk som vi har kørt med siden 2003. Vi er meget tilfreds med samarbejdet med DanDomain. Vi er gennem tiden kommet med forskellige forslag/forbedringer og er altid blevet taget alvorligt, og mange af vores forslag er blevet realiseret efterfølgende. Når vi ringer til kundeservice bliver man altid positivt modtaget, og bliver hjulpet med det problem man kommer med, og hvis man laver aftaler bliver de overholdt. Vi er nu igang med at implimentere den nye version 5.5 og forventer os meget at den nye “no frames” udgave af shopsystemet. Alt i alt en positiv oplevelse.

http://www.skinperfection.dk
Som helt ny kunde og bruger af DanDomains webshop system er jeg meget begejstret. Systemet er let at arbejde med. Opbygningen med moduler gør det meget fleksibelt og holder omkostningerne for den enkelte nede på et minimum. – Og ikke mindst yder DanDomain en uovertruffen god service. Jeg har et par gange haft brug for assistance om aftenen og jeg har hver gang modtaget hurtigt svar fra DanDomains kundeservice. Derudover har jeg fået hjælp fra en af DanDomains anbefalede samarbejdspartnere: Cyklopstudio, til at udforme shoppens layout/design. Dette samarbejde har været yderst tilfredsstillende og resultatet er blevet rost af alle der har set det. Jeg kan kun anbefale DanDomain til andre, da både produkt og service er i topklasse. Toni Bøgemose Chrillesen

http://www.interpresent.dk
Stor ros til Dandomains system. En enkel og brugervenlig grundpakke med masser af individuelle løsninger. Der er tænkt på utroligt meget, næsten alt, og supporten er super. Efter at have haft anden shop løsning i 2002 og 2003, er skiftet til DanDomain en kæmpe tilfredsstillelse. Systemet har forrygende oppetider, god hastighed og er brugervenligt. Enhver med lyst til at starte en internetshop bør overveje DanDomain, da man er hurtigt og professionelt igang for en meget rimelig pris.

http://www.asian-movies.dk
DanDomain forstår at levere varen, dygtige og hjælpsomme folk. Min lille forretning er vokset siden jeg kom til DanDomain

http://www.linseShop.dk
DanDomain er professionelle folk der tager deres arbejde seriøst. WebShoppen hos DanDomain er gennemarbejdet og yderst tilfredsstillende til prisen og hvad der ellers findes af konkurrende produkter på markedet. Supporten hos DanDomain er først og fremmest effektiv og hurtig – præcis som en support-funktion skal være

http://www.speed-toys.com
Der er ingen negative ting at sige om DanDomain´s Webshop den kører bare der ud af. Supporten er i top, jeg kan ikke sætte en finger på noget, for mine oplevelse med supporterne er kun i det positive hjørne. For de forskellige personer som er ansat hos DanDomain er altid venlige og rare at tale sammen med, og de forsøger at afhjælpe en på en god og behagelig måde, uanset hvilket problem man er løbet ind i.

http://www.Lahvino.dk
DanDomain Webshop er enkel og let at bruge, samtidig med den opfylder alle faciliteter, som vi kan ønske os. Vi har med DanDomains gode opbygning af shoppingsystemet, fået en ganske komplet og komplex webshop, hvor man let sætter sig eget personlige præg på designet. Supporten er altid venlig og yderst hjælpsom. God hjælp at hente over telefonen hvis man lige er kørt fast i et lille problem.

http://www.bodyman.dk
DanDomain`s shopløsning er det det sikreste valg vi har truffet siden Bodyman.dk gik i luften 2003. Firmaet er særdeles kompetent og har rammerne for skabe succes. Webshop-systemet er nemt at bruge. Kundeservice i top – problemer løses let og elegant. Professionalisme på alle tænkelige områder er nøgleordet. Vi anbefaler varmt firmaet til alle, og vores nyeste tiltag: streetman.dk fitnessdating.dk og bodybuilding.dk er med DanDomain som samarbejdspartner. Det fede med DanDomain er, at det kan lade sig gøre at få en shop i luften uden at vide noget som helst om IT. Det er da fasinerende..