Tryghed

Tryghed for dig og dine kunder

Mange shopejere ved ikke hvor deres mest værdifulde data befinder sig og om de er sikre i tilfælde af brand, oversvømmelse, indbrud og mange andre af de katastrofer som ikke burde kunne ske. Det gør vores kunder heldigvis. Din e-butik er i trygge hænder ved os. Både hvad angår sikkerhed, oppetid og fortrolighed.

56°29’18.45″N 10°1’14.74″E11
Det er GPS koordinaterne på dine forretningsdata. De opbevares i vores underjordiske datacenter (langt over vandspejlet), bag tykke betonvægge, og er dobbeltsikrede i alle henseender. Både hvad angår brandslukning, strømtilførsel, internetadgang, temperatur, adgangskontrol og backup. Netop backup er faktisk det eneste der forlader huset, idet vi sender den gennem en krypteret linie til vores anden topsikrede lokation 5.1 km væk.

12Ingen butik, ingen penge
Der er ingen omsætning når kunderne ikke kan finde butikken. Derfor betyder tilgængelighed noget for dig som shopejer. For hvad betyder alt det hårde arbejde med at bygge verdens bedste ebutik hvis kunderne ikke kan komme derhen og handle. Vi garanterer en tilgængelighed på din webshop på 99.97% og vi er klar til at give dig penge tilbage hvis vi ikke overholder det. Faktisk har vores reelle tilgængelighed i de seneste år været langt højere, men vi kan godt lide at være på den sikre side i det vi lover.

Det er ikke bare noget vi siger
Varm luft og tomme løfter findes der nok af. Derfor lader vi os årligt revidere af to uafhængige revisionsselskaber, der gennemgår vores isenkram, processer og procedurer fra ende til anden. Vi kan derfor fremvise både en international ISAE 3402 revisionserklæring og VISA’s internationale sikkerhedsgodkendelse PCI.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *